Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Tippek grillezéshez

HillVital
2017. 07. 17. 15:58:00

A húst mindig üveg- vagy porcelánedényben pácoljuk. A páclé ugyanis tartalmazhat valamilyen savas összetevőt, így a fém-vagy alumíniumedényből fémes íz oldódhat ki. Ez viszont nemcsak az ízét befolyásolja, hanem egészségtelen is.

A legjobb eredmény érdekében mindig lepje el a páclé a húsokat, zöldségeket.

Sütés előtt érdemes a zöldségeket egy kis olívaolajjal bekenni, így az ízük intenzívebb lesz, és nem ragadnak oda a rácshoz.

A fanyársakat használat előtt fél órával érdemes vízbe beáztatni, majd olajjal megkenni, így nem ragad rájuk a megsült étel.

A sajtot is bepácolhatjuk, rendkívül ízletes ételt készíthetünk így. De olyan sajtot válasszunk, amely kimondottan grillezésre való, így nem folyik majd a rácsra.

Húsok közül a tarja és az oldalas a legalkalmasabb grillezésre. Aki a szárazabb, soványabb húsokat kedveli, grillezhet csirkemellet is, de előtte joghurtos-fokhagymás pácban pácolja néhány órát.

Tippek grillezéshez

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok grill

Keresés