Termékek Menü
0

Tippek grillezéshez

HillVital
2017-07-17 15:58:00

A húst mindig üveg- vagy porcelánedényben pácoljuk. A páclé ugyanis tartalmazhat valamilyen savas összetevőt, így a fém-vagy alumíniumedényből fémes íz oldódhat ki. Ez viszont nemcsak az ízét befolyásolja, hanem egészségtelen is.

A legjobb eredmény érdekében mindig lepje el a páclé a húsokat, zöldségeket.

Sütés előtt érdemes a zöldségeket egy kis olívaolajjal bekenni, így az ízük intenzívebb lesz, és nem ragadnak oda a rácshoz.

A fanyársakat használat előtt fél órával érdemes vízbe beáztatni, majd olajjal megkenni, így nem ragad rájuk a megsült étel.

A sajtot is bepácolhatjuk, rendkívül ízletes ételt készíthetünk így. De olyan sajtot válasszunk, amely kimondottan grillezésre való, így nem folyik majd a rácsra.

Húsok közül a tarja és az oldalas a legalkalmasabb grillezésre. Aki a szárazabb, soványabb húsokat kedveli, grillezhet csirkemellet is, de előtte joghurtos-fokhagymás pácban pácolja néhány órát.
Tippek grillezéshez

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
blog comments powered by Disqus
Google