Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Töltött paradicsom

HillVital
2017. 07. 31. 15:57:00

Hozzávalók

- 12 db kisebb paradicsom

- 20 dkg füstölt kolbász

- 30 dkg túró

- 2 evőkanál tejföl

- 2 evőkanál zsemlemorzsa

- 1 db újhagyma apróra vágva

- 1 db vöröshagyma reszelve

- ízlés szerint só, mustár, őrölt kömény, pirospaprika

Elkészítés

A paradicsomot alaposan megmossuk, levágjuk a tetejét, és kikaparjuk a belsejét. (Ezt pörkölt ízesítésére később fel tudjuk használni.) A kolbászból levágunk annyi szeletet, amennyi paradicsomunk van. A megmaradt kolbászt apróra vágjuk, hozzáadjuk a tejfölt, és botmixerrel pépesítjük. A kolbászos péphez hozzáadjuk a többi hozzávalót, összekeverjük, ízlés szerint ízesítjük. Mindegyik paradicsomba töltünk belőle. A tetejét szépen eligazgatjuk, és mindegyikre egy szelet füstölt kolbászt teszünk. Petrezselyemzölddel díszítjük. Jól lehűtve tálaljuk.

Töltött paradicsom recept

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés