Termékek Menü
0

Töltött paradicsom

HillVital
2017-07-31 15:57:00

Hozzávalók

- 12 db kisebb paradicsom

- 20 dkg füstölt kolbász

- 30 dkg túró

- 2 evőkanál tejföl

- 2 evőkanál zsemlemorzsa

- 1 db újhagyma apróra vágva

- 1 db vöröshagyma reszelve

- ízlés szerint só, mustár, őrölt kömény, pirospaprika

Elkészítés

A paradicsomot alaposan megmossuk, levágjuk a tetejét, és kikaparjuk a belsejét. (Ezt pörkölt ízesítésére később fel tudjuk használni.) A kolbászból levágunk annyi szeletet, amennyi paradicsomunk van. A megmaradt kolbászt apróra vágjuk, hozzáadjuk a tejfölt, és botmixerrel pépesítjük. A kolbászos péphez hozzáadjuk a többi hozzávalót, összekeverjük, ízlés szerint ízesítjük. Mindegyik paradicsomba töltünk belőle. A tetejét szépen eligazgatjuk, és mindegyikre egy szelet füstölt kolbászt teszünk. Petrezselyemzölddel díszítjük. Jól lehűtve tálaljuk.
Töltött paradicsom recept

Iratkozz fel nyereményjátékunkra


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google