Termékek Menü
0

További trükkök a konyhából

HillVital
2016-11-21 16:26:00
További trükkök a konyhából

Az elmúlt időszakban rengeteg háztartási trükkel ismerkedhettünk meg. Most egy újabb csokorra valót gyűjtöttünk össze.
Tovább olvasom...

Ha a tojás sárgája túl világos, tegyünk bele egy kis kurkumát. Nagyon szép színe lesz a piskótának, az omlettnek, a nokedlinek.

 

A szárított zeller- és petrezselyemlevelet mozsárban törjük össze, és amikor már majdnem kész a leves (zöldség-, gulyás-, bableves), akkor tegyük bele, majd fedjük le! Finom lesz az íze és az illata.

Fűszereket nem csak a húsokra tehetünk grillezéskor. Tegyünk a faszénparázsra rozmaringot, babérlevelet vagy más illatos fűszereket, a húsok átveszik az aromás illatokat.

Készítsünk házi ételízesítőt:
Vegyünk a piacon friss leveszöldségeket, majd daráljuk le. Tegyük kifertőtlenített csavaros üvegekbe, és adjunk hozzá sót, ez tartósítani fogja. Főzéskor, sütéskor ezt vegyük figyelembe, nehogy elsózzuk az ételt!

Ha megmaradt a tojásfehérje, tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnap felhasználhatjuk: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz. De habcsókot is készíthetünk belőle, habjával díszíthetünk süteményeket is.
Még több trükk a konyhából

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
blog comments powered by Disqus
Google