Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

További trükkök a konyhából

HillVital
2016. 11. 21. 16:26:00

Az elmúlt időszakban rengeteg háztartási trükkel ismerkedhettünk meg. Most egy újabb csokorra valót gyűjtöttünk össze.

Ha a tojás sárgája túl világos, tegyünk bele egy kis kurkumát. Nagyon szép színe lesz a piskótának, az omlettnek, a nokedlinek.

A szárított zeller- és petrezselyemlevelet mozsárban törjük össze, és amikor már majdnem kész a leves (zöldség-, gulyás-, bableves), akkor tegyük bele, majd fedjük le! Finom lesz az íze és az illata.

Fűszereket nem csak a húsokra tehetünk grillezéskor. Tegyünk a faszénparázsra rozmaringot, babérlevelet vagy más illatos fűszereket, a húsok átveszik az aromás illatokat.

Készítsünk házi ételízesítőt:
Vegyünk a piacon friss leveszöldségeket, majd daráljuk le. Tegyük kifertőtlenített csavaros üvegekbe, és adjunk hozzá sót, ez tartósítani fogja. Főzéskor, sütéskor ezt vegyük figyelembe, nehogy elsózzuk az ételt!

Ha megmaradt a tojásfehérje, tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnap felhasználhatjuk: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz. De habcsókot is készíthetünk belőle, habjával díszíthetünk süteményeket is.


Még több trükk a konyhából

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés