Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Tzatziki mártás

HillVital
2016. 07. 20. 12:50:00

Hozzávalók:

2 kígyóuborka
2 csésze joghurt 
4 gerezd fokhagyma
1 kanál kapor
1 evőkanál olívaolaj 
bors, só 


Elkészítés: 

Hámozzuk meg az uborkát, majd reszeljük le egy tálba. A reszelt uborkát sózzuk meg, majd hagyjuk állni kb. egy fél órát. Ezután szűrjük le a levét alaposan. Addig a fokhagymát zúzzuk apróra, vagy nyomjuk át fokhagymapréssel, és tegyük a joghurtba! Borsózzuk és sózzuk meg, majd tegyük hozzá az olívaolajat is. Ezután mehet hozzá a kapor, majd az uborka. Ha elkészült, egy órán át hűtőben tároljuk, hogy az ízek jól összeérjenek. 

Készíts tzatziki mártást.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek