Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Tzatziki mártás

HillVital
2016. 07. 20. 12:50:00

Hozzávalók:

2 kígyóuborka
2 csésze joghurt 
4 gerezd fokhagyma
1 kanál kapor
1 evőkanál olívaolaj 
bors, só 


Elkészítés: 

Hámozzuk meg az uborkát, majd reszeljük le egy tálba. A reszelt uborkát sózzuk meg, majd hagyjuk állni kb. egy fél órát. Ezután szűrjük le a levét alaposan. Addig a fokhagymát zúzzuk apróra, vagy nyomjuk át fokhagymapréssel, és tegyük a joghurtba! Borsózzuk és sózzuk meg, majd tegyük hozzá az olívaolajat is. Ezután mehet hozzá a kapor, majd az uborka. Ha elkészült, egy órán át hűtőben tároljuk, hogy az ízek jól összeérjenek. 

Készíts tzatziki mártást.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés