Tzatziki mártás
Sági Zsolt - HillVital
2020. 10. 30. 16:55:00
A tzatziki mártás vagy szósz kedvelt öntet salátákhoz, gyroshoz, gyrostálhoz, de egy egyszerű pirítóshoz is remekül illik.
Elkészítése gyors és egyszerű.
Hozzávalók:
2 kígyóuborka
2 csésze joghurt
4 gerezd fokhagyma
1 kanál kapor
1 evőkanál olívaolaj
bors, só
Elkészítés:
Hámozzuk meg az uborkát, majd reszeljük le egy tálba. A reszelt uborkát sózzuk meg, majd hagyjuk állni kb. egy fél órát. Ezután szűrjük le a levét alaposan. Addig a fokhagymát zúzzuk apróra, vagy nyomjuk át fokhagymapréssel, és tegyük a joghurtba! Borsózzuk és sózzuk meg, majd tegyük hozzá az olívaolajat is. Ezután mehet hozzá a kapor, majd az uborka. Ha elkészült, egy órán át hűtőben tároljuk, hogy az ízek jól összeérjenek.
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
IGEN
NEM
NYEREMÉNYJÁTÉK

Most lehetőséged nyílik arra, hogy gazdagabb legyél három HillVital balzsammal! Nem kell mást tenned, mint feliratkoznod és mi emailben értesítünk a legfrissebb nyereményjátékunkról!