Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Az uborka hatásai

HillVital
2017. 05. 19. 16:36:00

Az uborka magjaiban hasznos ásványi anyagok találhatóak, mint pl. kalcium.

A legértékesebb részei a magok és a héja, ezek sok rostot és béta-karotint tartalmaznak. Mivel 95%-a víz, ezért nagyon jó lehetőség a folyadékpótlásra, főleg nyáron. Olyan fontos tápanyagokat tartalmaz még, mint a magnézium és a kálium. Hűsítő és nyugtató hatással is rendelkezik, így képes helyileg csökkenteni a duzzanatokat, a gyulladást és az irritációt is. Uborkakarikával könnyedén lehet kezelni a napégést, valamint a puffadt szemkörnyéket. Található benne még C-vitamin, mangán, valamint flavonoidok. Hatásos szív- és érrendszeri betegségek és daganatos betegségek megelőzésére is. A magas víz- és rosttartalma miatt segíti az emésztést és a bélflórát. Az alacsony kalóriatartalom miatt nagyon jó diétás étel. Változatos étkezéssel fogyassz csak uborkát, ha diétázol, mert ha csak azt fogyasztasz, akkor hiába vesztenéd a kilókat, az csak izomveszteségből származna.
Az uborka pozitív hatásai.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés