Termékek Menü
0

Az uborka hatásai

HillVital
2017-05-19 16:36:00
Az uborka hatásai

Alacsony a kalóriatartalma, és tele van értékes tápanyaggal.
Tovább olvasom...

Az uborka magjaiban hasznos ásványi anyagok találhatóak, mint pl. kalcium.

A legértékesebb részei a magok és a héja, ezek sok rostot és béta-karotint tartalmaznak. Mivel 95%-a víz, ezért nagyon jó lehetőség a folyadékpótlásra, főleg nyáron. Olyan fontos tápanyagokat tartalmaz még, mint a magnézium és a kálium. Hűsítő és nyugtató hatással is rendelkezik, így képes helyileg csökkenteni a duzzanatokat, a gyulladást és az irritációt is. Uborkakarikával könnyedén lehet kezelni a napégést, valamint a puffadt szemkörnyéket. Található benne még C-vitamin, mangán, valamint flavonoidok. Hatásos szív- és érrendszeri betegségek és daganatos betegségek megelőzésére is. A magas víz- és rosttartalma miatt segíti az emésztést és a bélflórát. Az alacsony kalóriatartalom miatt nagyon jó diétás étel. Változatos étkezéssel fogyassz csak uborkát, ha diétázol, mert ha csak azt fogyasztasz, akkor hiába vesztenéd a kilókat, az csak izomveszteségből származna.
Az uborka pozitív hatásai.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google