Termékek Menü
0

Újabb őszi csemegék a konyhából

HillVital
2016-11-07 16:23:00
Újabb őszi csemegék a konyhából Ismerj most meg néhány őszi ételt, amiket megéri ilyenkor fogyasztani.
Tovább olvasom...

Gesztenye: A sült gesztenye az egyik legjobb szénhidrátforrás lehet a nagy hidegben. Található benne C-, E- és B- vitamin is. Felhasználható leveshez, köretekhez, süteményekhez.
 

Mandula, dió: Gazdagok olajokban, és az agyműködést is frissítik. Gazdagok B-vitaminban és ásványi anyagokban. Fogyasztás előtti este be kell áztatni. Megpirítva is csodálatos ízük van, de akkor nagyban veszít tápanyagtartalmából.

Csicsóka: A burgonyához szokták hasonlítani, pedig annál pozitívabb hatásai vannak. Nagyon gazdag B- és C- vitaminban, de tartalmaz még káliumot és magnéziumot is. Készíthetünk belőle akár levest, pürét, de érdemes inkább nyersen fogyasztani salátákhoz.

Káposzták: Ilyenkor ősszel nagyon fontos alapanyagok a lilakáposzta, a kelkáposzta és a kelbimbó is. Gazdagok A-, B- és C-vitaminban, valamint tartalmaznak magnéziumot, vasat, kalciumot és folsavat is. Segítik az immunrendszer védelmét, ha nyersen fogyasztjuk, de a friss lé fogyasztása is egészséges.
Őszi csemegék a konyhából

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google