Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Újabb őszi csemegék a konyhából

HillVital
2016. 11. 07. 16:23:00
Újabb őszi csemegék a konyhából Ismerj most meg néhány őszi ételt, amiket megéri ilyenkor fogyasztani.
Tovább olvasom...

Gesztenye: A sült gesztenye az egyik legjobb szénhidrátforrás lehet a nagy hidegben. Található benne C-, E- és B- vitamin is. Felhasználható leveshez, köretekhez, süteményekhez.
 

Mandula, dió: Gazdagok olajokban, és az agyműködést is frissítik. Gazdagok B-vitaminban és ásványi anyagokban. Fogyasztás előtti este be kell áztatni. Megpirítva is csodálatos ízük van, de akkor nagyban veszít tápanyagtartalmából.

Csicsóka: A burgonyához szokták hasonlítani, pedig annál pozitívabb hatásai vannak. Nagyon gazdag B- és C- vitaminban, de tartalmaz még káliumot és magnéziumot is. Készíthetünk belőle akár levest, pürét, de érdemes inkább nyersen fogyasztani salátákhoz.

Káposzták: Ilyenkor ősszel nagyon fontos alapanyagok a lilakáposzta, a kelkáposzta és a kelbimbó is. Gazdagok A-, B- és C-vitaminban, valamint tartalmaznak magnéziumot, vasat, kalciumot és folsavat is. Segítik az immunrendszer védelmét, ha nyersen fogyasztjuk, de a friss lé fogyasztása is egészséges.
Őszi csemegék a konyhából

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB