Termékek Menü
0

Vérkeringést javító ételek!

HillVital
2014-01-21 10:21:25

 

 

Vérkeringést javító ételek!

 

Sajnos a mai világban a mű- és túlcukrozott ételek miatt könnyebben alakulnak ki problémák az érrendszerben, amik akár végzetesek is lehetnek.  Változtass tehát minél hamarabb, amíg még nem késő. Nézzük is meg, hogy lehet 5 egyszerű étel fogyasztásával megtenni!
 

Csípős ételek
Ha szereted a csípős paprikát és a csípős ételeket, akkor nagyon jót úton haladsz az egészséged megőrzésért. Hiszen A- és C- vitamintartalmuk jótékony hatással van a szervezetre. Emellett megemelik test hőmérsékletét, aminek köszönhetően a kitáguló erekben a véráramlás felgyorsul és megnövekszik.

Melasz
A melasz egy sűrű szirup, amely erősíti az immunrendszert és csökkenti a menstruációs görcsök fájdalmait. Emellett segíti a szervezet vörösvérsejt termelését a vas és ásványi anyag tartalmának köszönhetően.  A melasz tehát nagyon egészséges és természetes.  A melaszból napi 2-3 teáskanálnyit érdemes fogyasztani, például édesítőként teához adva.

Kurkuma
A kurkuma a szervezetre gyakorolt hatása miatt még egészséges is. Megakadályozza a vérrögök kialakulását a vérben, így csökkenti a trombózisveszélyt. Emellett csillapítja az erős vérzést és a melaszhoz hasonlóan a menstruációs görcsöket is nagy arányban mérsékeli.

Avokádó
Az avokádó rendszeres fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet a vérrendszerben, ezáltal csökkenti a kialakuló érelmeszesedést.  Nagyon sokféle képen lehet fogyasztani az avokádót, például mártásként, salátaként.

Gránátalma
A gránátalma fogyasztása jótékony hatással van az érrendszerre. A vérrög kialakulás és vérnyomáscsökkentő hatás, már napi 1 pohár gránátalmalé vagy rendszeres gyümölcsfogyasztással elérhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google