Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Ehető a zöld dió?

HillVital
2017. 07. 27. 15:06:00

A zöld dió a csonthéját még nem tartalmazó zöld termés, ami akkor fogyasztható, ha belül puha.

Ez a csemege így egy enyhén diós ízű és fűszeres illatú édes ízű finomság. Készíthető a zöld dióból likőr, olaj és lekvár is. Desszertként fogyasztható gyümölcstálhoz, fagylalthoz is. Kiegészíti még a húsok (kacsa, liba, vadhús) és a sajtok ízét is.
Remek íze mellett még egészséges is, ugyanis szirup formában magas a C-vitamin- és a vastartalma, valamint a népi gyógyászatban is használták gyomorerősítőnek, fertőtlenítőnek, de vérszegénységre is jó, és a rossz kedvet is legyőzi.
A zöld dió hatásai

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷ZöldVital

Keresés