Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Zöldspárga saláta

HillVital
2017. 05. 18. 16:10:00

Nagyon rövid idő alatt elkészíthető, akár 4 személy számára is.

Hozzávalók a salátához:
- 20 dkg zöldborsó
- 50 dkg zöldspárga
- 1 csokornyi friss vágott petrezselyem

Hozzávalók az öntethez:
- 2 evőkanál dióolaj
- 1 evőkanál fehérborecet
- só, őrölt bors
- 2 kávéskanál dijoni mustár

Mosd meg a zöldspárgát, azután hajlítsd addig a szárakat, amíg el nem törnek. Az alsó részére nincs szükséged csak a felsőre. A spárgát egy edényben kevés vízzel párold 5 percig. Fejtsd ki a héjából a zöldborsót. A zöldborsót nyersen kell a salátához hozzáadni. A már megpárolt spárgát rendezd egy tálra, szórd meg a borsóval és a petrezselyemmel. Az öntetet úgy kell elkészíteni, hogy összekevered a hozzávalókat. Ha kész az öntet, akkor csak öntsd rá egyenletesen a salátára.

Zöldspárga saláta recept.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek